Woensdag 5 oktober 2016 was het zover: de KIEN Technodag in Den Bosch. De laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van elektrotechniek stonden tijdens deze succesvolle dag centraal. Kon je er niet bij zijn of wil je de sprekers graag nóg een keer terug zien? Klik dan op de onderstaande video’s om de presentaties direct te bekijken.

 
   

KIEN Technodag: 'Innovatie in elektrotechniek'

Diverse sprekers spraken tijdens de KIEN Technodag over uiteenlopende onderwerpen. Draadloze communicatie via licht en kabels, zonnepanelen op film, thuisaccu’s en nog veel meer. Bekijk de video hiernaast voor een overzicht van deze innoverende dag.
 

   
   

Ton Koonen: 'Draadloze communicatie met licht'

Ton Koonen, professor aan de TU Eindhoven, vertelt in zijn presentatie over fotonica in huis. Draadloze communicatie maar dan mét licht. Benieuwd naar deze indrukwekkende innovatie? Klik op de video hiernaast om de volledige presentatie van Ton terug te kijken.

 
   
   

Maarten van der Boon: 'Mens en techniek kunnen niet zonder elkaar'

“Alles is techniek”, aldus Maarten van der Boon, innovator bij Leertouwer. In zijn presentatie ‘Mens en techniek kunnen niet los van elkaar’ geeft Maarten uitleg over technologie in het dagelijkse leven. Hoe ga je daar als installateur mee om? Klik op de video hiernaast om het antwoord van Maarten terug te horen.

   
   

Erik de Leeuw: 'Over tien jaar heeft iedereen een PV en thuisaccu'

Erik de Leeuw, directeur van SolarWatt, deelt zijn visie op de toekomst van zonne-energie. Een PV en thuisaccu zijn volgens Erik over tien jaar niet meer weg te denken. ‘Systeemintegratie’, daar draait het om. Bekijk de video hiernaast voor het volledige verhaal van Erik.

   
 
 
Terug naar overzicht