Geacht lid van Metalektro Zaanstreek,

 

Met de vakantie in aantocht willen we u alvast op de hoogte brengen van een aantal Metalektro-zaken.

 

Aangezien onze voorzitter René Blom niet langer werkzaam is binnen onze branche, heeft Jan Willem Kaaijk de rol van interim-voorzitter op zich genomen totdat zich een nieuwe voorzitter meldt. Uiteraard kunt u zich als lid hierover uitspreken en wel op donderdag 22 september as. wanneer we te gast zijn bij machinefabriek Royal Duyvis Wiener om het nieuwe 2000 m2  grote Technology Center te bezoeken. Hier staan alle door Royal Duyvis Wiener geproduceerde machines opgesteld zodat klanten er zelf mee kunnen werken. Tevens wordt u bijgepraat over de nieuwe LOG5 technologie om noten te pasteuriseren.

 

We behandelen kort de zakelijke onderwerpen en vragen uw mening over hoe u verwacht dat Metalektro Zaanstreek kan bijdragen aan de door u benodigde kennis.

 

Aansluitend verwelkomen we u en uw partner op kosten van de vereniging in restaurant De Vijfde Smaak in Koog aan de Zaan.

 

U gaat weer vaker van ons horen want we bereiden op dit moment ook een bijeenkomst naar het 3D-printen van een stalen brug in Amsterdam voor en een bijeenkomst met een inspirerende spreker.

 

Aanmelden voor de bijeenkomst op 22 september 2016 bij Royal Duyvis Wiener:

Als u zich wilt aanmelden voor deze bijeenkomst kunt u het aanmeldingsformulier op de activiteiten pagina invullen.

Wij wensen u een fijne vakantie en zien u graag op 22 september!

 

Met vriendelijke groet,

 

Het bestuur van Metalektro Zaanstreek

Terug naar overzicht