Goed nieuws: hoewel goede technici schaars zijn, heeft Tetrix Techniekopleidingen ze gevonden! 

De afgelopen periode hebben wij ons team versterkt met de komst van een tweetal techniek-opleiders. Ook zullen wij per 1 december a.s. verder uitbreiden met de komst van een medewerker binnendienst. Graag stellen wij onze nieuwe collega’s (in spé) aan u voor:

 

Techniekopleider (1FTE) – Wouter Frinks

Per juni 2016 is Wouter gestart in de functie van techniekopleider.  Wouter is een professional op het gebied van metaalbewerking en lassen. Wouter heeft jarenlange ervaring opgedaan in de on- en offshore en staalbouw.

Werkgevers die gebruik hebben mogen maken van zijn kennis en kunde zijn onder andere Multimetaal, Jongejans Staalbouw (nu: Holland Staal), Kiljan en WVL Staalbouwers. Wouter is veelal werkzaam geweest in leidinggevende functies op de werkvloer en is sinds acht jaar ook ingezet als praktijkopleider.
Vanuit deze laatstgenoemde functie is hij enthousiast gemaakt voor de functie van techniekopleider.

Wouter is met name werkzaam op locatie Tetrix Heerhugowaard.

 

Techniekopleider (1FTE) – Erwin Bats

Vol enthousiasme is Erwin per 1 oktober 2016 bij ons aan de slag gegaan in de functie van techniekopleider mechatronica, service en onderhoud. Erwin beschikt over jarenlange ervaring als service engineer en projectmanager, waarbij hij met name op internationaal niveau opereerde. Op zijn CV prijken namen van werkgevers als Meyn Food Processing Technology, HGG Profiling Equipment B.V. en Selmers BV.

Erwin zal met name ingezet worden op locatie Tetrix Zaandam.

 

Medewerker binnendienst (1FTE)– Tessa Hokke

Met ingang van 1 december zullen de taken van onze huidige medewerker binnendienst, Monique Bena Brandini, worden overgenomen door Tessa. Tessa is momenteel nog werkzaam als verkoopmedewerker binnendienst bij een andere organisatie en heeft veel zin om haar commercieel administratieve expertise toe te mogen passen binnen de Tetrix-organisatie.

 

Hoe kunt u onze nieuwe collega’s bereiken?

Uiteraard via ons centrale telefoonnummer 0800 858 0 858 maar ook per e-mail:

Erwin Bats:                  e.bats@tetrixtechniek.nl

Wouter Frinks:            w.frinks@tetrixtechniek.nl

Tessa Hokke:               t.hokke@tetrixtechniek.nl       (let op: bereikbaar per 1 december 2016)

 

 

Tetrix is trots op de teamuitbreiding en gaat ervan uit dat u zeer spoedig persoonlijk met de nieuwe collega’s zult maken. 

Terug naar overzicht