undefined


Met sprekers Dook van den Boer, directeur Operations Tata Steel IJmuiden en prof.dr. Alfred Kleinknecht, TU Delft


Innovatie is van groot belang voor de economische groei en de concurrentiepositie van ons land. Investeren in innovatie is cruciaal voor de toekomst van de technologische industrie. Samenwerking is de motor achter innovatie: samenwerking tussen bedrijven onderling, groot en klein, regionaal en internationaal, maar zeker ook samenwerking tussen bedrijven, kenniscentra en (hoger) onderwijs. Tijdens deze bijeenkomst wordt dit thema belicht vanuit de praktijk en de wetenschap.


Programma


Vanaf 15.30 uur bent u welkom voor een rondleiding in de Tata Academy over Techno-Event/Careerday, langs de workshops waarmee 40 bedrijven in twee dagen ruim 1600 havo4-vwo5-leerlingen enthousiast maken voor een loopbaan in de techniek. Ook kunt u voor en na de bijeenkomst B2B-contacten leggen en de bedrijvenstands bezoeken in de Tata-kantine waar de bijeenkomst plaatsvindt.


16.15 uur Opening door gespreksleider GertJan Jansen


Welkom en inleiding door Dook van den Boer, directeur Operations Tata Steel IJmuiden, over de visie van Tata op innovatie en samenwerking in de regio, actuele ontwikkelingen en de arbeidsmarkt.


16.35 uur Prof. Dr. Alfred Kleinknecht,


Hoogleraar Economie van Innovatie aan de Technische Universiteit Delft, geeft zijn visie op het thema Innoveren en samenwerken en op onderwerpen als het belang van innovatie voor de Nederlandse economie, de gevolgen van de crisis in Europa en waarom Duitsland het beter doet op dit terrein.


16.55 uur Forumdiscussie onder leiding van GertJan Jansen


Dook van den Boer, Alfred Kleinknecht en een aantal ondernemers waaronder Mark Helder (directeur HGG).


17.15 uur Einde bijeenkomst en start B2B-netwerkborrel (tot ca. 18.30 uur)


In de kantine van Tata Steel Academy omringd door diverse stands van regionale technische bedrijven.


U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden bij: www.nhn.nl/technoevent.

Terug naar overzicht