Op 16 november 2016 organiseert Tetrix op de locatie Zaandam de eerste open dag van schooljaar 2016-2017. Wij willen u bij deze uitnodigen. En niet zomaar als bezoeker, maar als standhouder op onze speciaal ingerichte bedrijvenmarkt!

Wij zouden het zeer op prijs stellen als u zich (weer) wilt presenteren met uw leerbedrijf. Naast werknemers en studenten van Tetrix is ook het ROC aanwezig. Als u als leerbedrijf ook aanwezig kunt zijn, kunnen wij een totaalbeeld schetsen van de opleiding en deze ook van alle kanten af in de voorlichting belichten. Deelname aan de bedrijvenmarkt is uiteraard kosteloos. Tetrix verzorgt de catering (diner inbegrepen).

 

Datum:                    16 november 2016

Tijd:                        16.00-21.00 uur

Locatie:                   Jonkerplantsoen 2c, 1508 EE  Zaandam

Aanmelden:             d.m.v. reactie op deze e-mail of door formulier in de bijlage ingevuld retour te sturen

 

Nieuw is dat we dit jaar werken met voorlichtingsrondes om bezoekers optimaal te kunnen informeren en de inloop ook (mogelijkerwijs) kunnen organiseren. In totaal zijn er drie voorlichtingsrondes gedurende de open dag.

We verwachten op de open dag bezoekers die zich oriënteren op een MBO-opleiding in de techniek van MBO-2 tot en met 4. Ook (vak)volwassenen die om-, her- of bijgeschoold willen worden zijn van harte welkom.

Komt u alvast kennismaken met potentiële werknemers voor uw bedrijf op 16 november? Wij horen graag van u!

Terug naar overzicht