Naast de prijs ontving ze bloemen en een cheque van 750 euro. Romy volgde de opleiding middenkaderfunctionaris bouw op MBO niveau en viel in de prijzen met haar stage-opdracht die ze uitvoerde bij het Wormerveerse architectenbureau Klein. Ze heeft altijd het gevoel gehad dat ze als meisje goed tussen de groep jongens paste en ook dat ze een streepje voor had op sommige jongens omdat die elkaar opjutten en daardoor soms minder serieus zijn. Ze kan zich goed concentreren en werkt hard. Ze vindt dat als je gedreven bent je heel ver kunt komen. En dat klopt. Ze maakt een sterke start.

De techniekprijs werd voor de derde keer uitgereikt en is een initiatief van ondernemersvereniging De Maatschappij, het Regio College en gemeente Zaanstad. Zij willen hiermee het belang benadrukken van goed geschoolde en gemotiveerde technische vakmensen.

Voormalig interim-voorzitter van Metalektro Zaanstreek Jan Leegwater nam voorgaande jaren zitting in de jury. Dat werk is nu door hem overgedragen aan Jan Willem Kaaijk

Terug naar overzicht